Elmia Kongress

Elmia – KONGRESS – KONSERT

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. I över ett halvt sekel har Elmia låtit världen komma till Jönköping. Och genom ett progressivt värdskap har vi skapat de viktigaste mötesplatserna för en rad branscher.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position – mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Möten, mingel och utställningar

På Elmia hittar man ett tjugotal konferensrum, en stor kongress- och konsertsal, utställningshallar, flera restauranger samt foajéer som är som gjorda för mingel och små utställningar. Allt under ett och samma tak. För att inte tala om ytorna som finns utanför taket.

kliniskkemi2022

Resa till Jönköping

Med flyg, tåg, bil eller buss är det enkelt att ta sig till Jönköping och Elmia. Det centrala läget och infrastrukturen gör att Elmia alltid är nära.

Det är inte långt till Jönköping! Hela 85 procent av Sveriges befolkning bor inom en radie av 35 mil.

Miljö och säkerhet

Miljötänkandet ger en framtida trygghet, men alla som besöker eller arbetar på Elmia behöver också känna sig trygga medan de är här. Säkerhetsarbetet har en central roll vid alla våra arrangemang och ökar hela tiden i betydelse.

Mer om Elmia

Parkeringsplatser på Elmia
På Elmia är vi medvetna om hur viktigt det är att snabbt och enkelt hitta en parkeringsplats. I direkt anslutning till mässområdet ligger därför vår riktigt stora parkering.

Tillgänglighet på Elmia
Reserverade parkeringsplatser och avfasade trottoarkanter vid entrén, handikappanpassade hissar, toaletter och dörröppnare är självklarheter. När vi bygger ut eller om ser vi dessutom alltid till att installera ny teknik för att förbättra tillgängligheten.

Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Elmia erbjuder gratis trådlöst nätverk (Wi-Fi) till alla besökare och utställare. Nätet täcker hela anläggningen inomhus. För bästa driftsäkerhet av internet rekommenderar Elmia alltid trådbunden anslutning, särskild om utställaren använder anslutningen i kommersiellt syfte.